PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanı, geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçiren ve Teknik Direktör Eyüp Arın ile futbolcuların ziyaret ettiği Adanaspor taraftarı Emre Sankır da izledi. Ayağa kalkar kalmaz ilk iş olarak Adanaspor antrenmanına gelen Sankır, futbolculara tatlı ikram etti. Takımın aldığı sonuçlardan dolayı mutlu olduğunu belirten Sankır, "İlk devrede oynanan Antalya maçı sonrası Eyüp hocam ve futbolcular beni evde ziyaret etmişlerdi. Ben de ayağa kalkar kalkmaz ilk iş olarak antrenmana geldim. Eyüp Arın ve ekibini kutluyorum. İnşallah başarıları devam eder. Boluspor maçından da Adanaspor iyi bir sonuçla ayrılacaktır." dedi.

Teknik Direktör Eyüp Arın da Makedonya’da şansız bir şekilde trafik kazası geçiren Emre Sankır ile sürekli olarak görüştüğünü ve kendisini ayakta görmekten memnun olduğunu söyledi.

Adanaspor cumartesi günü oynayacağı Boluspor maçı için yarın sabah havayolu ile Ankara’ya oradan da Bolu geçecek. Son çalışmasını orada yapacak olan kafile daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Maçın ardından Adana’ya dönecek takım vakit geçirmeden Kayserispor müsabakasına hazırlanacak.