PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’da 26 kişiden oluşan yeni yönetim açıklandı. Bayram Akgül başkanlığında oluşturulan yönetimde başkan yardımcılıklarını Hamza Akgül, Osman Çangal ve Zeki Kıvanç üstlendi. Basın sözcülüğünü Bülent Üzel’in yapacağı Adanaspor’da, Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erkin Doygun, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Mutlu, Sponsorluk ve Reklam Sorumlusu Volkan Sönmez, İstanbul Sorumlusu Serkan Duran, Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ercan Atalay, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyeleri ise Tuncay Sakçılar, Mehmet Çalık ve Haluk Oğuz oldu. Diğer üyeler ise şu şekilde oluştu;
"Dr. Ahmet Özer, Ahmet Bozkurt, İbrahim Akgül, Doğan Turgut, Erdoğan Şire, Kemal Bekaroğlu, Seyfi Alpat, Mehmet Şahbaz, Hasan Tümöz, Kasım Naşal, Bekir Aydoğdu, Murtaza Kılçık ve Sefa Noyener."

TAKIM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Öte yandan Adanaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Urfa’ya gitti. Şanlıurfa maçı öncesi Osman Yereşen Tesisleri’ndeki son antrenmana son yabancı transferi olan Brezilyalı Ronieli Gomes Dos Santos da katıldı. Antrenman öncesi Turuncu-Beyazlı taraftarlar da takıma çiçek ve tatlı ikram ederek moral verdi. Adana’da çok iyi karşılandığını belirten Brezilyalı forvet Ronieli ise takım arkadaşlarına çabuk alıştığını ve takım içerisinde sıcak aile ortamının olduğunu söyledi.
Turuncu-beyazlı takımda havadan gelen topu kontrol etmek isterken sol bacağında ağrı hisseden Gueye ise tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı. Gueye’nin maç saatine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.