Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Adem Büyük, en büyük hedefinin tekrardan milli takıma çağrılmak olduğunu söyledi.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda Adem Büyük, antrenman öncesi Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon ligin 27. haftasında Beşiktaş karşılaşmasının 78. dakikasında taraftarla tartışan ve maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından kırmızı kart görerek oyun dışı kalan ve ardından teknik direktör Önder Özen tarafından da kadro dışı bırakılan Adem Büyük, o dönemde neler yaşadığı hakkında bilinmeyenleri anlattı.

O sürecin kendisi adına zor bir dönem olduğunu ifade eden başarılı futbolcu, "Takım olarak da çok iyi bir sezon geçirmiyorduk. Ama bazı nedenlerden dolayı teknik direktörümüzün o dönem aldığı karar doğrultusunda kadro dışı bırakıldım. Ama ben problem ederek sorun yapmadım. Çünkü ben eğer iyi bir noktaya gelebildiysem bunu Kasımpaşa’ya borçluyum. O yüzden çalışmaya devam ettim. Tabi benim için güzel bir dönemde değildi. Ama Rıza hocanın gelişi ile de kaldım. Rıza hoca ile olan görüşmemizde çok kısa sürdü. Bana güvenip inandığını ve beni takımda görmek istediğini söyledi. Bende hocamın bana olan güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. O süre zarfında tabi başka takımlar ile de görüştüm ama şuan buradayım ve mutluyum. Geçen sene çok kötü geçmişti ama bu sene lige iyi bir başlangıç yaptık. Umarım bu şekilde devam eder." diye konuştu.

"MİLLİ ARAYA MUTLU GİRMEK İSTİYORUZ"

Lige güzel bir başlangıç yaptıklarını da kaydeden Adem Büyük, "Tabi ki lige iyi başlamak bizim için güzel oldu. Çünkü bizim ligimizde ilk haftalarda alınan puanlar çok önemli gerçekten. Bizde iki de iki yaptık ve puan kaybı yaşamadık. Umarım bu güzel başlangıcımız devam eder. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var deplasmanda oynayacağımız. Kolay maç olmayacak ama bizimde hedefimiz kazanmak. Kesinlikle oraya kazanmak için gideceğiz. Milli maç arası var. O araya da mutlu girmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

"FATİH HOCAMIN ŞANS VERMESİ İLE TEKRARDAN MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kadro dışı kalan ve performans eksikliğinden dolayı milli takım kadrosuna da alınmayan milli futbolcu, tekrardan milli formayı giymek istediğini kaydetti. Adem Büyük, "Tabi ki hedeflerim arasında tekrardan milli takıma çağrılmak var. İnşallah performansımı daha da artırıp Fatih hocamın da şans vermesi ile tekrardan milli takıma gitmek istiyorum. En önemli hedeflerimden bir tanesi bu. Takım olarak daha da büyük hedeflerimiz var ama onu sezon içinde göreceğiz. İnşallah başarılı oluruz diyorum." ifadelerini kullandı.

"HOPA'DA YÜZYILIN FELAKETİ OLDU"

Artvin’nin Hopa ilçesinde doğup büyüyen Adem Büyük, Hopa’da yaşanan sel felaketi için ise "Çok üzücü bir olay. Benim bildiğim yüz sene içinde böyle bir şey olmamıştır. Belki de yüz senenin felaketi diyebiliriz. Benimde doğduğum ve büyüdüğüm topraklar. Tabi ki üzgünüm. Kalbimin bir tarafı orada. Çünkü bütün ailem yakınlarım orada. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Herkes umarım gereken ilgi ve alakayı gösterip yardımları esirgemezler. Şartlar çok zor orada anlatılacak gibi değil. Umarım en kısa zamanda hepimizin yardımı ve desteği ile tekrardan eski günlerine kavuşur. İnşallah tekrar bir sahil kenti olarak yaşamlarına devam ederler." dedi.