Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından Süleyman Seba’nın isminin sokağa verilmesi teklifinin kabul edilmesinin ardından sokağın yeni tabelası sokak girişine asıldı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, "Tabelanın asılmasından dolayı son derece gururluyuz. Sokakta kalıcı olmak üzere birçok projemizde bulunmakta." dedi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından Orhanlar Mahallesi Orta sokağın adının Süleyman Seba Sokak olarak değiştirilmesi teklifinin kabul edilmesinin ardından sokağın yeni tabelası sokak girişine asıldı. Sokak tabelasının asılmasından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydeden Dernek Başkanı Tarkan Adik, kendilerinin gittikten sonra da onursal başkan Süleyman Seba’nın isminin yaşayacak olmasının kendilerine ayrı bir onur ve gurur verdiğini kaydetti. Adik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şöyle konuştu:

"Bugün bizim için çok tarihi bir gün. Ereğli’de çok güzel bir olayın başarıldığına inanıyorum. Ömür boyu biz buradan gittikten sonra bile bu sokakta Süleyman abimizin ismi ölümsüzleşti. Kendisi biliyorsunuz Beşiktaş’ın onursal başkanı. Meclise geçen ay başvurduk. Bu ayın başında meclisten geçen Süleyman Seba isminin tabelaları asıldı. Çok güzel duygular içerisindeyiz. İnsan duygulanıyor. Az önce gelirken tabelaya da baktım. Tarif edilemez duygular içerisindeyim. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Belediye başkanımıza meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Hepsine sonsuz saygılar sunuyorum. Biz Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak güzel işlere imza atıyoruz. Yönetimimiz üyelerimiz ve Ereğli halkı ile bir bütün olduk. Bütün sosyal sorumluluk projelerinden en önde gitmeye çalışıyoruz. Bu nedenle de sokağa Süleyman Seba ismini vermekle bir engeli daha aşmanın gururunu yaşıyoruz. Ereğli Belediyesi'nin koyduğu tabelaların haricinde bizim de kendi çalışmalarımız var. Sadece tabela ile kalmayıp, sokağı daha renkli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Şu anda elimizde çok güzel projeler var. Bunların hepsini bu sokakta hayata geçirip, Ereğli’de bu sokakta bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Bu sokakta kalıcı birçok projeye imza atacağız."