Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürürken, yeni transfer Brezilyalı yıldız futbolcu Adriano takımla ilk antrenmanına çıktı. İzinli olan Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresman’ın da yarın antrenmanlara katılacağı öğrenildi.
Avusturya kampının sonra ermesinden sonra İstanbul’a dönen siyah-beyazlılar, 2 günlük iznin ardından ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde yapılan antrenman düz koşularla başladı ve ısınma hareketleriyle devam etti. Topla çalışma yapan Kara Kartal, daha sonra mini kalelerde 3 gruba ayrılmış şekilde 3’e 3 maç yaptı. 7 kişilik gruplara ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, koşu çalışması gerçekleştirdi.
Adriano, alkışlarla ilk idmanında
Beşiktaş’ın Barcelona’dan transferi Adriano takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş, siyah-beyazlılara yeni katılan Brezilyalı futbolcuyu takım arkadaşların ortasına alarak alkışlattı.
Sakatlıkları devam eden Veli Kavlak ve Kerim Frei ise takımdan ayrı olarak çalıştı.
Quaresma yarın katılacak
Öte yandan Portekizli ile Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olduğu için izinli olan Ricardo Quaresma’nın İstanbul’a geldiği ve antrenmana da yarın çıkacağı öğrenildi.
Yöneticiler de takip etti
Siyah-beyazların antrenmanını Beşiktaş ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak ve As Başkan Deniz Atalay da izledi.
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.