Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan As Başkanı Av. Ali Artuk, yaptığı basın açıklaması ile Ağrı Gençlerbirliği Spor'un Ağrı Amatör Lig şampiyonu olduğunu söyledi.

Ağrı ASKF Aydın Kasar toplantı salonunda gerçekleşen basın açıklamasına bazı kulüp yöneticileri ve futbolcular da eşlik etti. Asbaşkan Ali Artuk sezon boyunca verilen emeğin karşılığını aldıklarını söyleyerek; "Geçtiğimiz hafta sonunda Ağrı İdmanyurdu Spor Kulübü ve Doğubeyazıt Gençlik Spor arasında oynanması planlanan müsabakaya, iki takımda Futbol Müsabaka Talimatının ilgili maddeleri gereğince 9 kişiden az bir kadro ile katıldıkları için hükmen yenik sayıldılar. Aras Epaş Spor Kulübünün ise U-19 Ligin’de daha iddialı olması üzerine geçtiğimiz haftadan amatör lige çıkmama kararı alması ile amatör ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğu matematiksel olarak garanti altına aldık. Bugün açıklanan tertip komitesi kararı ile Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü Şampiyonluğunu ilan etmiştir." dedi

Şampiyonluk kutlamalarının ve kupa töreninin 14 Şubat’ta olacağını söyleyen Artuk, "14 -24 Şubat tarihleri arasında tüm Ağrı halkına hitap edecek bir şampiyonluk kutlaması düzenlemek istiyoruz. Bizler için futbol sadece spor yapmak değildir. Aynı zamanda sosyaliteyi artıran en önemli husustur. Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Şampiyonluğu tüm spor camiasına ve Ağrı halkına kutlu olsun.” dedi.