Ağrılı Genç güreşçi Yusuf İlhan, katıldığı Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'nda elde ettiği derece ile Güreş Milli Takım kampına gitmeye hak kazandı.
Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonası, Malatya Battalgazi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şampiyonaya 54 ilden yaklaşık 800 sporcu katıldı. Ağrılı güreşçi Yusuf İlhan’ın kategorisinde ise 127 sporcu mücadele etti. 55 kiloda rakipleri ile kıyasıya mücadele eden İlhan, elde ettiği Türkiye 9.'su derecesi ile Güreş Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

Genç sporcu Yusuf İlhan, antrenörü Osman Olcan ve sporcu velisi Umut İlhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak’ı ziyaret etti. Budak, sporcuyu ve antrenörünü tebrik etti. Budak yapmış olduğu açıklamada, "İnanıyorum ki Ağrılı Yusuf gibi güreşçilerimiz atalarımızdan miras kalan güç, azim ve kararlılıkla ata sporumuz güreşe uzun yıllar hizmet edecektir. Burada sporcuya destek olan antrenör ve velilerimize de çok teşekkür ederim." dedi.

Ziyarette sporcuya eşofman takımı hediye eden Budak, bundan sonraki müsabakalarda sporcuya ve antrenörüne başarılar diledi.