Kolay değil 75 dakika Bayern Münih'e karşı üstelik onun stadında bir kişi eksik oynuyorsunuz. Aslında belki de maçtaki tüm dengeyi bozan Vida'nın gördüğü kırmızı karttı. Çünkü her şey ortada gidiyordu ama birden Beşiktaş çıkarken kaptırdı, Atiba'nın önemli hatası ve Lewandowski, Vida ile karşı karşıya kaldı. Vida kayarak girdi, faulü yaptı, bariz gol şansından da oyundan atıldı. Buna rağmen bu dakikadan sonra Beşiktaş, golü bulabilirdi. Vagner Love, karşı karşıya kaçırdı. O gol olsa Beşiktaş belki maçı yine kaybedebilirdi ama hiç değilse deplasmanda bir gol bularak İstanbul'a dönmüş olurdu.

İlk 45 dakika Bayern önemli pozisyonlar kaçırdı ama golü de çok pis bir pozisyonda buldu. O ana kadar Medel-Pepe çok iyi, Adriano mükemmele yakın oynamıştı ama maçın yıldızı Coman, Adriano'yu geçti, Müller de kötü vurmasına rağmen devreye Bayern önde girdi.

İkinci yarı ise neredeyse tek taraflı maç oldu. Robben de oyuna girince Bayern sağdan soldan daha sık geldi. Rövanş için kendisini neredeyse garantiye alan skoru da bulmuş oldu. Beşiktaş için söyleyecek fazla bir şey yok. Zira Bayern bu sahada kimleri devirmişti. 10 kişilik Beşiktaş da elinden geleni yapmaya çalıştı.

Sonuç olarak Beşiktaş'ın şansı mucizelere kaldı. Kolay değil bu skorun altından kalkabilmek. Ama bence Beşiktaş, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde görevini yaptıMaçın kırılma anı Atiba'nın hatasıydı. Topu kaptırmasa maç 11'e 11 gitse kesinlikle sonuç dün geceki gibi olmayabilirdi. 

Bayern, eski Bayern gibi görünmese de çok ama çok önemli hücum silahları var. Lewandowski olsun Coman olsun, Müller olsun Avrupa'nın çok önemli atak oyuncuları.

Rumen hakem Vida'ya gösterdiği kırmızı kartta haklı. Vida'nın faulü bariz bir gol şansını etkiliyordu. Fena hakem de değil ama asla yıldız hakem olabilecek tipte bir kumaşı yok. İkinci yarıda Lewandowski'nin baskısıyla bir faul yarattı evlere şenlik. Eğer o pozisyon faulse ceza sahası içinde penaltı olmalıydı. Ama faul bile yok.