Süper Lig'in 5. haftasında rakibi ile çarpışması sonunda fibula kemiği kırılan bağlarıda koparak 3.5 ay yeşil sahalardan uzak kalan Kardemir Karabükspor'un orta saha oyuncusu Ahmet İlhan Özek İkinci yarı hazırlık kampına katıldı. Tecrübeli oyuncu, idmanlara başladığı için mutlu olduğunu bir futbolcu için yeşil sahalardan uzak kalmanın çok zor olduğunu söyledi.

Yeşil sahalara döndüğü için mutlu olduğunu belirten Ahmet İlhan, "3.5 ay sahalardan uzak kaldım. Allah kimseye sakatlık vermesin.Sakatlık çok zor, benim için çok zor bir dönemdi. Çok az bir zamana daha ihtiyacım var.Takımımla birlikte çalıştığım ve sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Tam hazır olmam için 3 hafta veya 4 haftaya ihtiyacım var." dedi.

İlk yarı sakatlıklar nedeniyle takımın ilk yarıyı istediği yerde giremediğini belirten tecrübeli oyuncu, "Sakatlıklara sığınmamak lazım ama çok şansız bir ilk yarı geçirdik. Bir ara 12 sakatlık vardı, bunlardan 8-9 tanesi ilk 11 de oynayan arkadaşlarımız idi. İkinci yarı takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız ve sakatlıkları geçen arkadaşlarımızında takımda kalması ile herkese daha iyi bir Karabükspor izleteceğiz. Sezona başlarken hedefimiz UEFA ön eleme maçlarına katılmak idi. Biz bu hjedefimizden uzaklaşmış değiliz. 2-3 hafta üst üste maç kazandığımız takdirde üst sıralara çıkabiliriz. Biz iyi bir takımız, futbolcu arkadaşlarımız gerçekten kaliteli futbolcular takım içinde de bir birlik ve beraberlik var. Yeni gelen arkadaşlarımız da adapte olduğu zaman hiçbir problemimiz kalmayacak." diye konuştu.