Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, maçta daha iyi olmaları gerektiğini ve yeni transferlerin katkılarıyla daha iyi duruma geleceklerini söyledi.

Ahmet Nur Çebi 2-0 kazandıkları Gençlerbirliği karşılaşması sonrası yaptığı değerlendirmede, yola devam ettiklerini ifade ederek, "İyi bir maç oldu. Kamp sonrası ilk maçımızdı. Daha iyi olmamız gerektiğini gözlemleyebiliyoruz. İnşallah yeni yapılan transferlerle daha iyi duruma geleceğiz. Hedefimize yavaş yavaş ilerliyoruz." şeklinde konuştu.

Tolgay transferi ile ilgili de konuşan Çebi, "Ben bu transferi istemeseydim bu transfer olmazdı. Transferin şu anda geldiği nokta, bu söylentilerin tamamen yanlış olduğunu ifade ediyor. Ne benim, ne ailemin, ne de Beşiktaş’ın hiç kimseye diyet borcu yoktur. Biz, Tolgay’ı transfer ederken de bedelini ödeyerek transfer ettik. Benim ve ailemin de Trabzonspor’a olan katkıları, jestleri, onların yaptığından çok daha aşağı olduğunu zannetmiyorum. Zannediyorum çok canları yandı, üzüldüler; bunlara karşılık bir serzeniş, söylenecek bir şey aradılar, bunu buldular. Ama çok büyük bir yanlış yaptılar. Buradan ben kınıyorum; yaptıkları hiç hoş bir şey değil." dedi.

Aziz Yıldırım’ın, divan kurulunda yaptığı konuşmada Galatasaray ve diğer takımlarla ilgili sözlerinin sorulması üzerine ise Ahmet Nur Çebi şu değerlendirmeyi yaptı: "Aziz Bey, herhalde Beşiktaş’ın değerini tespit etmekte zorlanmış. Böyle bir ifade kullanmışsa, bir daha oturup Beşiktaş’a bir bakmasını tavsiye ediyorum. Beşiktaş’ın marka değeriyle ilgili kimsenin böyle bir yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Bu şekilde bir ifade varsa çok yanlış yapmış. Ne Beşiktaşsız bir lig, ne de Beşiktaşsız bir ‘3 büyükler’ lafı hiçbir zaman doğru değildir. Beşiktaş’ın değerini biz zaten gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz."

Beşiktaş As Başkanı Deniz Atalay ise maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, ''İlk yarı kötüydük. İkinci yarı toparlandık. Kerim oyuna girdikten sonra oyuna biraz daha hareket geldi. Gençlerbirliği deplasmanı her dönem zorlu bir deplasmandır. İkinci yarıdaki oyunumuzla kazanmayı hak ettik. Önümüzdeki hafta da Ankara’dayız. Ankara’daki seyircilerimize teşekkür etmek istiyorum. Doksan dakika takımlarını desteklediler.'' ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan transferinde Trabzonspor ile yaşanan duruma değinen Atalay, şunları söyledi: "İki transfer döneminde rakip takımlar araya girdiğinde böyle durumlar oluyor. Artık bunu çok gündemde tutmak doğru değil. Tolgay artık Beşiktaşlı oldu. Beşiktaş’ı istediği için geldi. Hiç kimse zorla bir takıma getirilemez. Beşiktaş’ı tercih etti. İnşallah bundan sonra bize faydalı olur."