Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Her acıyı tattığımızda arkasından unutmayalım. Birlik ve beraberliğimizi bırakmayalım. Bu artık son olsun dedi.
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçında Vodafone Arena’da karşılaştığı Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Hayatımıza devam etmek zorundayız. Terörün gayesi insanları korkutmak. İnsanların yaşam tarzlarını değiştirmektir. Bu olduğu takdirde onlar başarmış olacaktı. Ama Türk toplumu olarak hayatımıza acılarımıza rağmen devam ediyoruz. Bunun doğrusu da budur. Bu maçın gelirini şehit ailelerine bağladık. Aslında bu damla. Çok önemli bir şey değil ama mesajdır. Birlik, beraberlik içindeyiz. Zamanı geldiğinde birbirimize sarılırız. Her acıyı tattığımızda arkasından unutmayalım. Birlik ve beraberliğimizi bırakmayalım. Bu artık son olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Şehitlerimizin bir çoğu polisti. O polisler bizim için görev yapıyordu” şeklinde konuştu.

“Artık Türkiye böyle olması lazım”
Teröre lanet ettiğini söyleyen Çebi, sözlerine şöyle devam etti:
“Teröre lanet ediyorum. Spor kardeşliktir. Bugün statta çok güzel manzaralar vardı. Galatasaraylı, Fenerbahçeli kardeşlerimiz atkıları ile buradaydı. İşte artık Türkiye böyle olması lazım. İnşallah her şeyin bir başlangıcı olur. Her şerde bir hayır vardır. Bundan da inşallah hayır çıkartırız.”