Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, başkan seçilmeleri halinde tek hedeflerinin başarılı olmak olduğunu söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, Florya'da bir restoranda spor müdürleri ve Galatasaray muhabirleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Takımda yanlış transfer politikaları izlendiğini kaydeden Özdoğan, "Ocak ara transferi yaptı Galatasaray. 135 milyon TL harcadılar. Galatasaray'da Sabri oynuyordu iki sene önce. Oraya transfer yaptılar ama yine aynı yerde Sabri oynuyor." diyerek serzenişte bulundu.

Galatasaray'da tek hedefin başarı olduğunu kaydeden Özdoğan, "Galatasaray'da ya şampiyon olursunuz ya da başarısız olursunuz." diyerek gelecekteki tek hedeflerinin de altını çizdi.

Başkan olması halinde izleyecekleri transfer yolu hakkında ise Ahmet Özdoğan, şu bilgileri verdi: "Ben Ribery'i getirdiğimde kimse bilmiyordu. Ribery yıldızdı ama popülerliği yoktu. Bizde aynı yola tekrardan devam edeceğiz. Popüler olmayan yıldız futbolcular takip edeceğiz."

Florya tesislerinin başka bir alana taşınması hakkında ise Özdoğan, "Diyelim ki tesisleri Büyükçekmece'ye taşıdım. Galatasaray'a 100 ya da 150 milyon TL gelir getiren başkan olarak anılırım. Ama bizde ortak akıl var. Bizim içimizden bir arkadaş aman buraya dokunmayın dedi bize. Çünkü havaalanı buradan taşınıyor ve on kat daha fazla değerlenecek Florya." diye konuştu.