Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ahmet Ürkmezgil, transfer çalışmalarını Başkan Fikret Orman'ın yürüttüğünü ortalığı karıştırmamak için konuşmadıklarını söyledi.

Süper Lig fikstür çekimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ürkmezgil, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah sakatlığın ve kazanın olmadığı bir yıl olur. Biz yöneticiler için yeni sezon çok birşey değiştirmiyor. Özellikle de Beşiktaş için. Transferdi, tesis çalışmaları idi. O nedenle hiç o havadan çıkamadık. İnşallah bu yeni sene de hak ettiğimiz yerde oluruz." dedi.

Transfer konusunda Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin çalışmalar sürdürdüğünü kaydeden Beşiktaşlı yönetici, "Üç senedir üzerine koyarak geldiğimiz bir kadromuz var. Başkanımız ve ikinci başkanımızda çok çalışıyorlar. Diğer yöneticiler ortalığı karıştırmama adına çok şey konuşmuyoruz. Transferleri bizde sizler gibi merak ediyoruz. Ama onların çok büyük gayretini görüyoruz. İsim konusunda birşey söyleyemem. İsimleri bende bilmiyorum." diye konuştu.

Öğle saatlerinde Başkan Fikret Orman'ın Londra'ya gitmesinin sorulması üzerine Ürkmezgil, "İnşallah transfere gitmiştir." diye cevapladı.

BEŞİKTAŞ'IN DERBİLERİ NEREDE OYNAYACAĞI KONUSU

Beşiktaş'ın devam eden stat çalışması ve derbilerin nerede oynayacağının sorulması üzerine Asbaşkan Ürkmezgil, "Başkanımızın stat için eylül ayının sonuna doğru biteceğine yönelik bir ön görüsü var. Bizde başkanımızın sözüne inanıyoruz. O ana kadar saha konusunda nasıl bir formül bulunacak bakacağız. Şimdilik ilk dört hafta için Başakşehir Stadı'nı gösterdik. 6. haftada da Fenerbahçe maçı var. İnşallah o zamana kadar yetişecek stadımız." ifadelerini kullandı.