Osmanlıspor Teknik Direktörü M. Reşit Akçay, takımının gelecekle ilgili çok büyük güven verdiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Rakip topla oynarken 4-5 oyuncumuz baskı yaparken arkadan golü yedik. Bunun üzerine çalışacağız.” dedi.

Kayserispor ile berabere kaldıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, ligin ilk maçının her zaman zor olduğunu ifade etti. Tecrübeli hoca, “Bugün de futbolun tüm kurumları için zor bir maçtı. Çalışanlar için, sahadaki oyuncular için, rakip için, hakem için, Federasyon için. Biz bu zorluğu bugün son saniyede süsleyebilirdik. Ama son saniyede dikkatimizin aşırı derecede topla buluşmuş olması bizim arkadaki alanla ilgili dikkatimizin eksilmesine neden oldu.” diye konuştu.

Oyuncularının iştahından memnun olduğunu ifade eden Akçay, sözlerini şöyle tamamladı:
“Futbolcularımın oyunu koparmak istemeleri açısından son derece önemli. Gelecekle ilgili bize çok büyük güven veriyor. Rakip topla oynarken 4-5 oyuncumuz baskı yaparken arkadan golü yedik. Bunun üzerine çalışacağız. Rakibi, oyuncuları, hakemi kutluyorum. İnşallah bundan sonra daha güvenilir maçlar oynayacağız.”