Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş’ın şampiyonluğundan diğer kulüplerin ders çıkarması lazım dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-1’lik skorla mağlup ettiği maçın ardından Ankara temsilcisinin Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu.
Deneyimli çalıştırıcı, “Hazırlıklı olduğumuz bir ortamla karşılaştık ancak dikkatli başladığımız ve iyi götürdüğümüz maçta duran toplar ve hatalar direncimizi elimizden aldı. Güçlü taraftarı olan Beşiktaş’a karşı mücadele etmek çok zordu. İkinci yarı Beşiktaş’ı kovaladık ancak çok fazla şansımız olmadı. Olanları da kullanamadık. Beşiktaş hak ettiği bir şampiyonluk aldı. Başta Şenol hocayı, teknik heyeti, taraftarı ve Beşiktaş camiasını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın şampiyonluğundan kulüplerin ders çıkarması gerektiğinin altını çizen Akçay, “Diğer kulüplerin şampiyonluk hikayesi için gelecekte neler yazılması adına bu şampiyonluk ders olur umarım. Beşiktaş maçı transfer politikamız açısından da belirleyici oldu. Bu maçtan kazanımlarımız da oldu. Bundan sonraki müsabakalardan kazançlı çıkmaya çalışacağız. Dikkatli olacağız” diye konuştu.