Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Mersin İdmanyurdu deplasmanından alınan 3 puanın çok önemli ve değerli olduğunu belirtti.

Mustafa Reşit Akçay, 4 - 0 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, müsabakaya start telaşıyla başladıklarını, 25-30 dakikalık bir bozukluk, bir stres ve bir konsantrasyon bozukluğunun rakiplerinin o dakikalardaki üstünlüğünü ortaya çıkardığını ifade etti. Gol öncesi gerek önden, gerek yerden havadan fazla oyuncu sokmalarının bir süre sonra dengeyi sağladığını anlatan Akçay, "Ndiaye'nin 3 golden çıkarılması savunma rolünden oyuncu çıkarılması oda kreatif eylemlerle baskı ve presin kırılması bizi rakibin arkasına taşımada kolaylaştırdı." şeklinde konuştu.

Deplasmanda alınan 3 puan çok iyi olduğunu anlatan Mustafa Reşit Akçay, şöyle devam etti: Geçen hafta kaybetmiştik telafi ettik. Özgüven ve iyi bir takım olgusu oluşturdu düşünsel olarak. Bunu birde çalışmalarla sahaya biraz daha yansıtabilirsek daha iyi olacağını düşünüyorum. Webo'nun gelmesi bizi deplasmanda oyun tarzımızı biraz daha fazla pasa yönelik hale getirdi. Çünkü Serdar ile oynarken daha çok kontratak ve direk oyunu kullanıyorduk. Şimdi Webo'nun gelmesi ile bunu biraz daha değiştireceğiz."