Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 10 maçlık seri sürdürüyoruz bu da bizim açımızdan belki bir tesellidir dedi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, golsüz beraberlikle tamamlanan Eskişehirspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. “Farklı ihtiyaçlardan olmasına rağmen her iki takım içinde önemli bir müsabakaydı” diyen Akçay, şunları kaydetti:
“Kendi evimizdeki maçı kazanmayı çok istedik. Belki ilk yarı bu teşebbüslerin bir kısmında başarılı olduk ancak ikinci yarı için savunmada daha fazla adamla kalan Eskişehir savunması üzerinde, gerek final paslarında gerekse kenarı kullanamayarak bence sonuca ulaşma konusunda biraz geride kaldık. Rakibimizin daha ofansif bir futbol oynayacağı düşüncesi bizde hakimdi, planlamamız o yöndeydi ancak bir puan üzerine kurmuş olduğu oyun kurgusunda başarılı oldular, tebrik ediyorum rakibimizi. Belki o 1 puan onlar için önemlidir ama biz kendi açımızdan daha fazlasını tahmin ediyorduk veya teşebbüs ediyorduk, daha fazlasını alabiliriz diye ama bunda çok başarılı olamadık. Saatin bunda ne kadar etkisi var bunu pek tahlil yapmadık ama gündüz müsabakalarının bir kısmında başarısızlığımız istatistiğimizde var. Bunun da onda ne kadar etkisi var bilmiyorum. Araştıracağız, üzerinde duracağız, konuşacağız. Kaybetmedik, 10 maçlık seri sürdürüyoruz bu da bizim açımızdan belki bir tesellidir. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.”