Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Klasımızı ortaya koyabilirsek ve rakip kadar koşarsak, bu müsabakadan avantajlı bir skorla ayrılabileceğimizi düşünüyorum" dedi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Nomme Kalju ile bu akşam oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Akçay, rakiplerinin kendilerinden fazla maç oynadığını ifade ederek, "Böylelikle maç kondisyonunu da ele geçirmiş bir takım. Hızlı oyunculara sahip, kontratak oynayan bir takım. Kendi liglerinde farklı, Avrupa Ligi’nde farklı sistemle oynayan bir takım. Bu hafta oynadıkları son müsabakada Avrupa kupasında oynattıkları 5 oyuncuyu oynatmadılar. Bizimle oynayacakları müsabakaya çok ciddi bakıyorlar" ifadesini kullandı.
Akçay, hızlı oynamalarını gerektiğini vurgulayarak, "Boy ortalaması kısa olan bir takım. Aralık bulmak çok zor olacak. Çabuk oynayamadığımız takdirde, devamlı duvara çarpacağımız bir maç olabilir. Ölü toplarda güçlü bir takım. Etkili oyuncuları var. Ama biz de iyi bir takımız. Klasımızı ortaya koyabilirsek ve rakip kadar koşarsak, bu müsabakadan avantajlı bir skorla ayrılabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Nomme Kalju Teknik Direktörü Sergei Frantsev ise, yarın zorlu bir rakiple mücadele edeceklerini belirterek, "Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Ligi 5. sırada tamamlamış bir takımla oynayacağız. Zorlu bir rakip bizi bekliyor. Güçlü oyunculardan kurulu" değerlendirmesini yaptı.