Kahramanmaraşspor’a gönül veren Akdeniz Aslanları tribün taraftar grubu, galibiyette de mağlubiyette de Kahramanmaraşspor’a destek sözü verdi.

Osmaniye’de oynanan Sakaryaspor karşılaşmasında Kahramanmaraşspor’un mağlup olmasına rağmen takıma moral desteği veren Akdeniz Aslanları, maçı canlı yayınlayan Sakarya TV ve Sakaryaspor’un yöneticilerinin de gündeminde yer aldı.

Osmaniye’de 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 13.00’da oynanan Sakaryaspor maçı sonrası Kahramanmaraşspor’un 5-0 yenilmiş olmasına rağmen Akdeniz Aslanları tribün grubu öncülüğündeki tüm taraftarlar takımı bağrına bastı. Sakaryaspor karşısında 5-0’lık yenilgiye rağmen galip gelmiş bir takım gibi oyuncuları tribüne çağırarak moral ve destek verdiler, takım lehine tezahürat yaptılar. Maçı canlı veren Sakarya TV ve Sakaryaspor taraftarları, mağlup olmuş bir takıma taraftarlarının verdiği desteği çok olumlu bulduklarını ve hayretle karşıladıklarını söylediler.

Akdeniz Aslanları tribün grubu skor ve müsabaka sonucu ne olursa olsun her hal ve şartta Kahramanmaraşspor’u desteklemeye devam edeceklerini ve her zaman takımlarının yanında yer alacaklarını söylediler. Bu takım, bu ligde kalacak dediler.