Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 31. haftasında Akhisar Belediyespor-Beşiktaş arasında oynanacak mücadelenin 11'leri belli oldu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak maçta, hakem Bülent Yıldırım görev yapacak.

Ligin 30. haftasında Gaziantespor'la 1-1 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşayan ve zirveyi Galatasaray'a kaptırmasının yanı sıra puan cetvelinde de üçüncü sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısında kazanarak şampiyonluk umutlarını son 3 haftaya taşımayı amaçlıyor.

Lider Galatasaray'ın, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendiği, Fenerbahçe'nin ise dün oynanan maçta Kayseri Erciyesspor ile berabere kaldığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan siyah beyazlılar, haftayı 3 puanla kapatarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz
Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Kadir Keleş, Douglas Ferreira, İsmail Konuk, Tolga Ünlü, Güray Vural, Lua Lua, Bilal Kısa, Lazaro Luan, Bruno Mezenga, Mehmet Akyüz
Beşiktaş: Günay Güvenç, Ramon Motta, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Demba Ba