Spor Toto Süper Lig’in 33. haftası 15 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek olan Akhisar Belediyespor çalışmalarına başladı.
İstanbul’da düzenlenen bir ödül törenine katılan Teknik Direktör Cihat Arslan ile izinli olan futbolcular Hugo Rodallega, Custodio ve Petar Grbic Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan idmana katılmadı. Teknik Direktör Yardımcısı Recep Umut önderliğinde yeşil-siyahlılar 5’e 2 pasın ardından yarım saha hedefsiz teknik pas çalışması yaparak idmanı 1 saatte tamamladı.
Yeşil-siyahlılar ligde son 2 haftaya girilirken Bruno Mezenga, Onur Ayık, Hugo Rodallega, Aykut Çeviker, Tolga Ünlü, İsmail ve N’guemo’nun sarı kart sınırında bulunuyor.
Yeşil-siyahlılar bugün TFF’ye yaptığı başvuru sonunda Süper Lig’de UEFA lisansı alan takımlar arasına girdi ve Avrupa yolundaki ilk hedeflerini tamamladı. Yeşil-siyahlılar Avrupa yolunda iki önemli mücadeleye çıkacak. Lig’de 46 puan ile 6 sırada yer alan Akhisar Belediyespor 33. haftada bir altında bulunan 46 puanlı Galatasaray’ı konuk ederken son hafta ise bir üstünde bulunan 49 puanlı Osmanlıspor’a konuk olacak.
Lig’deki hedefi ilk 6’ya girmek olan yeşil-siyahlılar Avrupa şansını da bu iki maçı alarak kovalamak istiyor.