Türkiye Kupası B Grubu son maçında yarın Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın oynanacağı Manisa'ya geldi.

Trabzonspor kafilesi, THY'ye ait özel uçakla İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na indikten sonra karayoluyla Manisa'ya geçti. Saruhan Otel’de kalacak olan kafileyi, bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlar, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile futbolculardan Özer Hurmacı’ya çiçek verdi. Ardından kafile otele yerleşti. Bordo-mavili kafilede, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarından henüz dönmeyen Yatabare, Constant ve Medjani, sakatlıkları bulunan Belkalem, Waris ve Mehmet Ekici yer almadı.

Devre arasında Akhisar Belediye'den alınan ancak sakatlığı nedeniyle üç maçtır kadroya giremeyen Uğur Demirok da ilk kez eski takımına karşı oynanacak maçta kadroya dahil edildi.

Bu arada dün akşam evlenen Özer Hurmacı da izin yapmayarak kafileyle birlikte Manisa'ya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yarın saat 18.00'de oynanacak karşılaşmayı İlker Meral yönetecek.