Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor yeni sezon ilk çalışmalarına Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde başladı.
Akhisar Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Akigolar’da Douglao, Rodallega, Ömer Bayram ve Miguel Lopes özel izinli olduğu için çalışmada yer almadı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan alt yapıdan takıma Hasan Ali, Bertuğ, Sefa, Deniz ve Onur’u da antrenmana alarak 25 futbolcu ile çalışmalara başladıklarını ifade etti. Arslan, transferde Serdar Kesimal, Ömer Bayram ve Miguel Lopes ile anlaştıklarını geri kalan transfer çalışmalarında aceleci davranmayacaklarını, 2 veya 3 noktaya daha transfer gerçekleştirebileceklerini kaydetti.
N’Guemo bayram harçlığı istedi
Antrenman öncesi Akhisar Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Bayramlaşma törenine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yöneticiler, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.
Kulüp binası önünde düzenlenen bayramlaşma töreninde Kamerunlu oyuncu Landry N’guemo, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’in elini öperek bayram harçlığı istedi. Bu isteğini geri çevirmeyen başkan Eryüksel N’guemo’ya 100 TL verdi ve takım arkadaşları arasında günün konusu oldu.