Antalya da kamp yapan Kahramanmaraşspor’a moral ziyareti yapıldı. Alanya’da aktif olan güçlü sivil toplum örgütü  Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetim Kurulu Kahramanmaraşspor kampını ziyaret etti. Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı İsmail Demir ve iş adamı Ümit Çelik kampta yönetim ile bir araya geldiler ve antrenmanı izlediler. 

Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı İsmail Demir, “Kahramanmaraşspor’umuz bizim şehrimizin simgesi. Antalya’ya kampa geldiğini öğrendik ve hemen kamp yapılan otele ziyarete geldik. Kahramanmaraşspor’umuzun Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile görüştük ve tanıştık. Çok mutlu olduk. Çok keyifli bir sohbet oldu. Bizde bize düşen bir görev var mı diye görüştük. Şehrimizin değer olan Kahramanmaraşspor’umuzun daha iyi yerlerde olacağına inanıyoruz. Çok iyi bir yönetim ve çok iyi bir ekip kurulmuş. Biz Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetimi olarak bize ne tür bir görev düşerse her zaman seve seve takımımızın yanında oluruz”dedi.
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği yönetimine teşekkür ediyoruz. Kampımıza geldiler ve bize güç verdiler. Nereye gidersek bu yakınlığı görüyoruz. Şehrinin değerlerine sahip çıkan kıymetli dostlar edindik. Her şey bir tarafa bırakalım bu ziyaretin manevi değer bizim için çok değerli. Bütün samimiyetleriyle her konuda yardıma ve desteğe hazır olduklarını beyan ettiler. Dernek yönetimimize ve hemşerilerimize çok çok teşekkür ediyoruz”diye konuştu.