Albimo Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ligi ilk 10 içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini, üçüncü sırada bitirdikleri ve play-off'lara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Play off'larda Samsunsporla eşleşmelerini de değerlendiren Başkan Çavuşoğlu, Samsunspor seyircisinden çekinmediklerini oyuncularının çıkıp kazanmak için ellerinden geleni yapacağını anlattı.

PTT 1. Lig’i 34 hafta sonunda 57 puanla üçüncü sırada tamamlayan Albimo Alanyaspor’da yüzler gülüyor. Play off'larda mücadele etme şansı yakalayan ve Süper Lig biletini almak isteyen üçüncü takım olmak isteyen Alanyaspor’da gözler Samsunspor maçına çevrildi.

Albimo Alanyaspor’un Samsunspor maçını da geçeceğine inanan Başkan Hasan Çavuşoğlu, dar bütçeyle çıktıkları PTT 1. Lig’i de üçüncü tamamlamanın kendileri adına mutluluk verici olduğunu söyledi. Sezona ligi ilk 10 içerisinde tamamlama parolasıyla başladıklarını hatırlatan Başkan Çavuşoğlu, "Biz sezon başında ilk 10’un içerisinde mücadele edelim ama bir play off olursa süper olur diye düşünüyorduk. Son haftalarda çıkışımız devam etti. 3 maç kaldığında 7 puan hedeflemiştik ve 7 puanı da aldık. Ligi de 3. olarak bitirdik. Çok mutluyuz." dedi.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Albimo Alanyaspor, Samsunspor’un saha ve seyirci avantajından ise çekinmiyor. Samsunspor karşısında çıkıp mücadele edeceklerini aktaran Başkan Çavuşoğlu, geçen yıl lige yükseldikleri Ankaragücü maçını hatırlatarak, 20 bin taraftara karşı çıkıp oyuncularının aslanlar gibi mücadele ederek rakiplerini mağlup ettiklerini ifade etti.

Samsunspor taraftarının kendilerini çok fazla etkilemeyeceğini belirten Çavuşoğlu, taraftarların futbolun güzelliği olduğunu, oyuncularının gününde olması durumunda maçtan avantajlı döneceklerini, play off'larda da ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

'HANGİ ANTALYA TAKIMI ÇIKARSA SEVİNİRİZ'

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in 'play off'larda Albimo Alanyasporla final oynamak isteriz' sorusunun hatırlatılması üzerine Başkan Çavuşoğlu, "Gültekin Başkan’ın Antalyaspor’la karşılaşmak istediğini hiç sanmıyorum. Çünkü bize sitem ediyor. Bizim 5 puanımızı aldınız diye sitem ediyor. Biz herkesle karşılaşmak isteriz. Eğer finale çıkarda Antalyasporla karşılaşırsak ben Albimo Alanyaspor Başkanı olarak hangimiz çıkarsak seviniriz çıkamazsak da çok üzülmeyiz. Bizden bir takım çıkmış olur." diye konuştu.

Başkan Çavuşoğlu, Antalyaspor’un çok fazla gündem olması, Albimo Alanyaspor’un da ihmal edilmesinin kendilerini üzdüğünü, takımlarının Antalyaspor’un 4’te bir bütçesiyle ligi 3. sırada tamamladığını aktardı.