Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, memleketi Rize'de 4. yıldızı takarak kupayı kaldıracaklarını söyledi.

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak, "Her maçta ölüp ölüp diriliyoruz. Bu maçta daha fazla ilaç kullandık. Allah'a şükürler olsun artık son 90 dakikaya geldik. Çok güzel oynadık. İyi kapanmasını bildik. Bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tribünlere ne kadar teşekkür az. Taraftarların coşkusuyla beraber takımımız da çok iyi motive oldu. Muslera inanılmaz kurtarışlar yaptı. Bir puana ihtiyacımız var. Allah bana Rize'de kupa kaldırmayı inşallah nasip edecek. Ondan sonra ölsem bile çocuklarım ağlamasın. Çünkü çok büyük hayallerim gerçek oluyor. Allah’ıma şükürler olsun, hayatta ne istediysem verdi. Ama yine de tedbirli konuşmak lazım." diye konuştu.

Kazandıkları başarıda en büyük pay sahibinin futbolcular olduğunu vurgulayan Albayrak, "Bizim de katkımız oldu ama bu başarı futbolcu kardeşlerimin ve teknik heyetindir. Ben buradan yeni seçilen Dursun Özbek ağabeye ve yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Dursun ağabeyinin çok başarılı olacağına inanıyorum. Zaten bize de görev olursa yardımcı olacağız. Hepiniz biliyorsunuz ciddi bir sağlık kontrolünden geçmem lazım. İnan ki dün akşam hiç uyumadım. Bu maçın sıkıntılı geçeceğini düşünüyordum. Hep endişe içerisindeydim. Hocayla dün akşam saat 3'e kadar tavla oynadık." dedi.

Dün Arda Turan ile de sohbet ettikleri belirten Albayrak, "Bizim birkaç futbolcuya birlikle Çeşme'ye gidelim dedim. Ben de aman kimse Çeşme'ye gitmesin dedim. Çünkü lige verilen bir arada Arda Çeşme'ye gitmişti. O zaman da onu Atletico Madrid'e gitmeye ikna etmişler. Ağabey iyi ki gittim, gitmeseydim şampiyon olamazdık dedi. Ben de belki de Şampiyonlar Ligi'ni alırdık dedim. Arda şu anda Avrupa'nın en iyi futbolcuları arasında. Arda ile gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.