Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmada skor tahmini yapmanın rakibe saygısızlık olacağını ancak iyi oynayıp derbiyi kazanmak istediklerini söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan başkanlık seçiminde oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Albayrak, "Seçim camiamıza hayırlı olsun. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray kazanacak." dedi.

Şampiyonluğun Galatasaray için çok önemli olduğunu kaydeden Abdurrahim Albayrak, "Camia oarak şampiyonluğa kenetlendik. Bu birliktelik olduğu müddetçe bizim bileğimizi kimse bükemez." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ

Yarın akşam Türk Telekom Arena Stadı'nda Beşiktaş ile oynanacak derbi maçı hakkında basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Abdurrahim Albayrak, şunları dile getirdi:

"Derbi her zaman derbidir. Onun bilincindeyiz. Dün akşamki yapılan idman görülmeye değerdi. Çok güzel bir idman gerçekleşti. Herkesin 32 dişi görünüyordu. Derbi maçta herkes oynamak istiyor. Oyuncularımız çok istekli. Allah Hamza hocanın yardımcısı olsun."

Bir basın mensubunun skor tahmini sorması üzerine Abdurrahim Albayrak, "Skor tahmini yapmak rakiplere karşı saygısızlık olur. İyi oynayıp kazanacağız." diye cevapladı.