Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor karşısında aldıkları bir puanın iyi olduğunu söyledi. Bursaspor'un çok güçlü bir kadrosu olduğunu belirterek, "İçlerinde birkaç futbolcu var ki onları Galatasaray'da görmeyi çok isterim." dedi.

Bursaspor'la 2 - 2 berabere kaldıkları maçın ardından Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Çok zor bir maçtı. İki takımın oyuncularını da tebrik etmek lazım, çok iyi mücadele ettiler. Bizim eksikliklerimiz vardı. Dün Hamit'in, maç sırasında da Sabri'nin sakatlanması bütün oyun planlarımızı bozdu. Geriye düşülen bu tip maçlarda bence bir puan iyidir. Şampiyonluk için çok faydalı bir puandır. İki takımı da tebrik ediyorum. Gönül isterdi ki galip gelelim, ama karşımızdaki rakip de Bursaspor. Çok güçlü bir kadrosu var. İçerisinde birkaç futbolcu var ki onları Galatasaray'da görmeyi çok isterim." şeklinde konuştu.

Transferin yarın tamamlanacak olması, takıma futbolcu alınıp alınmayacağı yönündeki bir soruya Albayrak, "Galatasaray belki de tarihinde ilk kez devre arasını transfer yapmadan geçiriyor. Bir sürü arkadaşımız ayrıldı, ama transfer yapmadan geçiriyoruz. Transfer yapamayız çünkü biz geçen dönemlerin devre arasında alınan oyuncuların takıma bir faydası olmadığını görüyoruz. Sakat arkadaşlarımız da iyileştikten sonra fazla bir ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum. Ayrıca çok büyük ödemelerimiz olduğu için biz futbolcularımıza paraya vermek durumundayız. Yeni aldığımız arkadaşlar uyum sağlayana kadar zaten lig biter. O parayı oyuncularımıza veririz belki de daha iyi olur." cevabını verdi.

Teknik kadro da dahil transfer düşünmediklerini yineleyen Albayrak, şöyle devam etti: "Hiçbirimiz transferi düşünmedik. Gönderdiğimiz futbolculardan aşağı yukarı 5 milyon liralık bir tasarruf yaptık. Bu çok ciddi bir rakamdır. Biz buraya kısa bir süre için geldik. Biliyorsunuz bir çok konu da tasarruf yaptık, bunu da yapmak zorundayız. Önümüzün açılması. Transfer yapmayı düşünmedik ve yapmadık."

Albayrak, son olarak transferlere çok paralar harcandığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Arkadaşlar çok büyük paralar veriliyor. Bu paraları bu kulüpler ödeyemez. Bir göğüs reklamından yılda 4 milyon euro alırken, bir futbolcuya dünyanın parasını verdiğiniz zaman altından kalkamazsınız. Sonra sıkıntı yaşarsınız. Biz de şimdi transfer yapabiliriz, herkesin de hoşuna gider. Ama ödemeye gelince bunu nasıl yapacaksınız. Önemli olan Galatasaray'ın geleceği. 25 futbolcuya para vermek var bir de 43 kişiye para vermek var."