Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, şampiyonluğa ulaşmak için sadece 180 dakika kaldığını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, hedeflerine ulaşmak için sadece iki maç kaldığını belirterek, "Gençlerbirliği maçının zor olacağını biliyorduk. Allah'a şükür maçı kazandık. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Hedefe ulaşmak için sadece 180 dakika kaldı. Kalan iki maç kolay olmayacak. Her takım diğerinden puan alabiliyor. Son pozisyonda statta ben veya birkaç yüz kişi kalp krizi geçirebilirdi." dedi.

Albayrak, Gençlerbirliği maçında golü atan Sneijder'in hayatı ve maçını kurtardığını ifade etti.

Abdürrahim Albayrak, Emre Çolak'ın kadroya alınmamasının ise Hamza Hamzaoğlu'nun kararı olduğunu kaydetti.

ALİ DÜRÜST: KALAN İKİ MAÇI KAZANIP ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Sportif AŞ Sorumlusu Ali Dürüst de "Zor bir yarış devam ediyor. Oyuncularımız şampiyonluğu hakettiğmizi gösterdi. Ama şampiyon olmak için gerekli puanları almamız lazım. Matematiksel olarak garantileyene kadar mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta Beşiktaş ile oynanacak derbi maçı içinse Ali Dürüst, "Derbinin favorisi olmaz. Bizim amacımız kalan iki maçımızı alıp, İnşallah şampiyon olmak." diye konuştu.