Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Bizim açımızdan önemli bir maçtı, kazanmak zorundaydık. Kazandık ama kolay olmadı. Çok mutluyuz. 3 puanla milli takım arasına giriyoruz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında evinde Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta, karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, çok güzel bir maç olduğunu söyleyerek, “Bizim açımızdan önemli bir maçtı, kazanmak zorundaydık. Kazandık ama kolay olmadı. Onları tebrik ediyorum. Çok mutluyuz. 3 puanla milli takım arasına giriyoruz. Rakiplerimiz bazıları kazandı bazıları kaybetti. Yarın da Fenerbahçe’ye bakacağız. Bizim için önemli bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz” dedi.
Hakem yorumu
Yaşanan hakem tartışmalarına da değinen Albayrak, “Bizim üslubumuz değil hakemleri tek tek, pozisyon pozisyon incelemek. Onlara bakanlar var. Hakemin çok fazla öne çıktığını düşünmüyorum. Güzel maç oldu. Penaltı diyecekseniz, Quaresma’nın pozisyonu penaltıydı, Aboubakar’ın değildi mesela. Dönem dönem biz iyi oynadık, dönem dönem onlar iyi oynadı. Güzel bir maç oldu” diye konuştu.
“Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız”
Medipol Başakşehir’in şans eseri ligin yukarısında olmadığına dikkat çeken Beşiktaşlı yönetici, “İlk 3 senedir hak ederek olduğu yerde Başakşehir. İyi bir rakip, dün de Galatasaray’ı yendiler. İyi bir lig oluyor. Ben sezon sonuna kadar Fenerbahçe’nin de işin içinde olacağını, Başakşehir, biz, Galatasaray, Konya… Çok takımlı bir lig olacak. Ne kadar çok takım olursa, ligin kalitesi yukarıda olur. Biz sonuna kadar kovalayacağız. 3 yıldızı alacağız. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Biz de iyi oynadık. Takımımız biraz yorgundu. Milli takım arası da iyi geldi” şeklinde konuştu.