Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, ligde son iki haftada 5 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ancak sakin olup şampiyon olacaklarını söyledi. Albayrak, "Önümüzde daha çok maç var, daha çok şey değişir. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız. İki haftada 5 puan kaybettik, bunun bilincindeyiz. Bunu biz aramızda telafi edeceğiz." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın sahasında İstanbul Başakşehir 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, bir puan aldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Önemli bir maçtı. Galibiyet için çok iyi hazırlanmıştık ama maalesef 2-0'dan sonra skoru koruyamadık. Futbolda bunlar var. Bunun telafisi de var. Daha önümüzdeki çok maç var. Maçta 3-0 da öne geçebilirdik. 2-2'den sonra yakaladığımız pozisyonu değerlendirip skoru 3-2 yapabilirdik. Bir puan aldık, üzgünüz. Ama bunun telafisi vardır ve biz bunu telafi edeceğiz." diye konuştu.

Ligde son iki haftada 5 puan kaybettiklerini hatırlatan Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çalışan insanlar muhakkak hata yapacaktır. Hamza hoca daha iyi olsun diye değişiklikler yapmıştır ama demek ki değişiklikler tutmadı. 2-2 berabere kaldık. Bir puan aldık ama alamayabilirdik de. Son dakikada Muslera'nın aldığı bir pozisyon var. O da gol olabilirdi. Önümüzde daha çok var, daha çok şey değişir. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız. İki haftada 5 puan kaybettik, bunun bilincindeyiz. Bunu biz aramızda telafi edeceğiz. Ben futbolcu arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bir aileyiz, bunun üstesinden gelebilecek güce sahibiz."

Öte yandan Chedjou ile İstanbul Başakşehir yardımcı antrenörü Erol Bulut arasındaki tartışmalar konusunda ise şunları dile getirdi:

"Bir karışıklık oldu. Ben İstanbul Başakşehirli futbolcuları ve Abdullah hocayı içeri soktuk. Tatlıya bağladık. Bir problem olmaz. Benim olduğum yerde problem olmaz. Kavga gürültü... Sahada bir şeydi, içerde devam etmek istediler. Ben Chedjou'yu kendim içeriye soktum. Sonra da burada kargaşa oldu. Bir problem olmadı. Maçtan sonra ufak tefek problemler olur ama olmaması lazım. Burada ufak bir tartışma oldu, onu tatlıya bağladık."

YALÇIN AYHAN: BİR PUANLA YETİNMEK ZORUNDA KALDIK

İstanbul Başakşehirli futbolcu Yalçın Ayhan da, "Buraya puanlar almaya gelmiştik. Elimizden geleni yaptık. 2-0'dan sonra skoru 2-2'ye getirdik. Kazanabilirdik. Ancak bir puanla yetinmek zorunda kaldık." dedi.

Öte yandan Chedjou ile takımın yardımcı antrenörü Erol Bulut arasında yaşananlar hakkında ise Yalçın Ayhan şunları ifade etti:

"Biz sahada taraftarlarımızı selamlarken içeride kargaşa olmuş. Geldiğimizde ortalık sakinleşmişti. Bunlar tasvip etmediğimiz şeyler. Bunlar yakışmıyor. Kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu bilmiyorum ama bu tarz durumlardan uzak kalmamız lazım. Zaten taraftarlar maça bu sene gerektiği kadar özen göstermiyor bir de bu tarz davranışlarla biz onları uzak tutarsak hiçbir anlamı kalmaz."