Şanlıurfa'da yapılan 18 yaş altı ve 18 yaş üstü Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci olan öğrenciler ve eğitimciler ödüllendirildi.

Siverek'te yapılan yarışmalarda birinci olan ve daha sonra Şanlıurfa'da yapılan 18 yaş altı ve 18 yaş üstü Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci olan öğrencilerden Zeliha Kirazoğlu ve Revşan Yardımcı yanlarında ilçe Müftüsü Salih Soytürk ve eğitimcileri ile Kaymakam Hamza Erkal’ı ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı. Kaymakam Erkal’a yarışmalar hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Soytürk öğrencilerin sevinçlerini paylaşmak istediklerini belirtti.

Kaymakam Erkal ise öğrencilerin bu başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Çocuklarımızın il genelinde yapılan Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci olması beni çok mutlu etti. Son dönemlerde il genelinde ilçemizin her dalda kendini göstermesinden duyduğum mutluluğu ifade etmiştim. Bu yarışmada da çocuklarımızın il genelinde ilçemize birincilik getirmesi sevincimi katlayarak büyüttü. Bu çalışmaları yapan değerli kurum ve eğitimcilerine teşekkür ediyorum.‘’ dedi.

Kaymakam Hamza Erkal daha sonra öğrencilere ve eğitimcilere başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.