Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde bulunduğu açıklanılan Sao Paulo'nun yıldızı Josef de Souza konusunda Sarı-Lacivertli ekibin efsanesi Alex de Souza'dan transfer açıklaması geldi.

Instagram hesabından Josef de Souza transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Alex, bir çok Türk'ün kendisine bu soruyu sorduğunu ifade etti.

Alex de Souza'nın Josef de Souza konusundaki Instagram açıklaması şu şekilde;

"Bir çok Türk bana Souza hakkında sorular soruyor. İyi midir? Fener'de başarılı olur mu? Türkiye'de 8 buçuk sezon oynadım ve orada bir şey öğrendim. Brezilya'da oynanan futbol Türkiye'de oynanandan farklı. Brezilya'da çok başarılı olanlar Türkiye'de yapamadı ya da Brezilya'da başarılı olamayanlar Türkiye'de çok başarılı oldu. Eğer Souza imza atarsa bu formayla çok başarılı olsun ve Fener taraftarı da O'nun kulübe yardım etmesine yardımcı olsun isterim"

Bir çok Türk bana Souza hakkında sorular soruyor. İyi midir? Fener'de başarılı olur mu? Türkiye'de 8 buçuk sezon oynadım ve orada bir şey öğrendim. Brezilya'da oynanan futbol Türkiye'de oynanandan farklı. Brezilya'da çok başarılı olanlar Türkiye'de yapamadı ya da Brezilya'da başarılı olamayanlar Türkiye'de çok başarılı oldu. Eğer Souza imza atarsa bu formayla çok başarılı olsun ve Fener taraftarı da O'nun kulübe yardım etmesine yardımcı olsun isterim.⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️Muitos turcos me perguntando a respeito do Souza. Se é bom jogador? Se fará sucesso no Fener? Eu atuei durante 8 temporadas e meia na Turquia e aprendi uma coisinha lá. Futebol jogado no Brasil é diferente do jogado na Turquia. Já vi vários bons jogadores que fizeram sucesso no Brasil fracassarem na Turquia. Outros que não foram bem no Brasil e fizeram muito sucesso lá. Caso se confirme a contratação do Souza, torço muito que ele faça sucesso com essa camiseta. E que o torcedor do Fener possa ajudá-lo a ajudar o clube.

alexdesouza (@alexcfc10) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()