Bursaspor Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yarın bir görüşme yapacaklarını belirterek, "Bir problem olmayacağını umut ediyorum. Perşembe günü belki detaylı bir basın toplantısı yapılır ve yolumuza devam edilir" dedi.
Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, Timsah Arena’dan loca alan UEDAŞ ile yapılan protokolün ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilgili sorulan bir soruya Başkan Ali Ay, “Hamza hoca ile yarın konuşacağız. Bir problem olmayacağını umut ediyorum. Perşembe günü belki detaylı bir basın toplantısı yapılır ve yolumuza devam edilir” dedi.
”AYRILMAK İSTEDİĞİNİ İLETEN YA DA TALEP EDEN OLMADI”
Şu an için hiçbir futbolcularına teklif gelmediğini dile getiren Başkan Ay, “Herhalde herkes sezonun bitmesini bekliyor. Ayrılmak istediğini ileten ya da talep eden olmadı ama onlar da kendilerini biliyorlardır herhalde. Biz ekonomik olarak büyümek istiyoruz. Herkes küçülmek olarak algılıyor. Eğer ekonominiz eksiye gidiyorsa ve onu artıya çeviriyorsanız o bence büyümedir” diye konuştu.
“BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI”
“Sportif açıdan takımı nasıl buluyorsunuz” şeklindeki soruya ise Başkan Ali Ay şöyle yanıt verdi:
“Bursaspor sportif açıdan burada olmaması lazım. Kümede kalındı deniyor, bunun telaffuz edilmemesi lazım. Burada yine fayda maliyete gireceğim. Maalesef futbolculara tek tek baktığınızda bu takımın ilk 3’te olması lazım fakat biz 11. sıradayız. Büyük hayal kırıklığı bu Bursaspor için. Bursaspor her zaman şampiyonluğa oynaması lazım. Maliyeti düşük olsa da şampiyonluğa oynamalı. Şampiyon olduğumuz sene en düşük maliyetli takımdık. Birliktelikle, takım ruhuyla, paraya önem vermeden, profesyonel ama amatörce mücadele ederek taktım şampiyon olmuştu. Tekrar söylüyorum alt yapı olmazsa olmaz. En az 5-6 futbolcumuzun A takımda olması lazım ki aidiyet duygusunun ortaya çıkması lazım.”