Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, yarın Akhisar Belediyespor maçını kazanarak bir sonraki haftaya rahat çıkmak istediklerini söyledi.

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında yarın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e uçtu. Sarı kırmızılı kafileyi az sayıda taraftar uğurladı. Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydetti.

Zor bir deplasmana gittiklerini belirten Dürüst, yarın şansın da yanlarında olması dileğinde bulunarak, "Artık telafisi olmayan maçlar bunlar. Her maçın hepsi birer final maçı. O konsantrasyona girerek final maçlarını bitireceğiz. Beklentimiz galip gelip bir sonraki haftaya rahat çıkmak. Onun için hazırız. Herşey yolunda. İnşallah yarın şansta yanımızda olsun." diye konuştu.

Takımın morali hakkında ise Dürüst, "Son hafta özellikle çok iyi gördüm takımın moralini. Ama mühim olan o morali bu maça yansıtmak. İnşallah onu da yansıtacaklar." yorumunda bulundu.

KAFİLE BU GECE İZMİR'DE KALACAK

Bu arada Galatasaray kafilesi, daha önce Akhisar Belediye maçları için gittiği İzmir'den karayolu ile Manisa'ya geçiyordu. Sarı kırmızılı kafile bugün İzmir'de konaklayacak ve yarın karşılaşmanın oynanacağı Manisa'ya hareket edecek.

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçının kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Sinan Bolat - Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş.