Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetin şampiyonluk yolunda önemli bir adım olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasının ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, "Bu galibiyet İnşallah bize şampiyonluğu müjdeleyecek. Çok stresli bir maç oldu. Böyle maçlar oynayacağız, bunlara hazırlıklı olmak lazım. Bana göre bu karşılaşma bir dönem noktası oldu." diye konuştu.

Ali Dürüst, son haftalarda yapmış olduğu bazı oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilen Hamza Hamzaoğlu hakkında gelen bir soruya ise şu cevabı verdi:
"Maçlar 90 dakika. Bunun sonunda 3 puanı almak amaç. Ancak esas amaç sezon sonunda şampiyon olmak. Dolayısıyla bu kritikleri yaparken beklememiz lazım. Daha önümüzde maçlar var. Bir maça göre kendimizi endekslemiyoruz. Bizim amacımız şampiyon olmaktır."

Kasımpaşa maçının sonlarına doğru rahatsızlanan Abdürrahim Albayrak'ın durumu hakkında ise Ali Dürüst, "Albayrak'ın durumu iyi. Heyecandan dolayı hepimizin üzerinde ağır bir stres var. Bir fenalık geçirdi ama şu an iyi. Kontrol altında." açıklamasında bulundu.