PTT 1.Lig’deki ilk sezonunu geride bırakmaya hazırlanan Alima Yeni Malatyaspor’da 31 Mayıs itibariyle 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.
2015-2016 futbol sezonunda kadrosuna 15 yeni isim katarak PTT 1.Lig’deki ilk sezonunda yepyeni bir takımla mücadele eden sarı-kırmızılılar, Mayıs sonu itibariyle sözleşmesi sona erecek futbolcuların bir kaçıyla yeniden masaya oturmayı planladığı öğrenildi.
Alima Yeni Malatyaspor’da Ali Sakal, Aydın Çetin, Azuka Ibobo Izu, Godoy Sılva, Hüseyin Kar, İrfan Başaran, Kemal Cingirt, Osman Fırat, Ramazan Kahya, Vedat Kapurtu ve Yiğitcan Erdoğan’ın sözleşmeleri sona eriyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin, camianın yeni sezondaki şampiyonluk beklentisini de göz önüne alarak, sözleşmesi sona eren futbolcuların birçoğuyla devam etmeyi planlamadığı ifade ediliyor.
Yönetimin ayrıca, yaşı büyük olan Vedat Kapurtu, Ramazan Kahya ve Aydın Çetin’e yeni sözleşme teklif etmeyeceği, tecrübeli futbolculara teşekkür ederek yolları ayıracağı öğrenildi.
Gevrek başkanlığındaki yönetimin, Hüseyin Kar, Azuka Izu, Godoy, İrfan Başaran, Osman Fırat ve Kemal Cingirt ile de sözleşme yenilemeyeceği ifade ediliyor.