Alima Yeni Malatyaspor’da kulüp ikinci başkanlığı görevini yürüten Aziz Ayboğa, bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu.
Alima Yeni Malatyaspor yönetiminin Başkan Adil Gevrek ile birlikte en eski yönetim kurulu üyelerinden olan Aziz Ayboğa basın mensuplarına yazılı bir açıklama göndererek, istifa ettiğini açıkladı. İstifa gerekçesi olarak işlerinin yoğunluğunu sebep gösteren Ayboğa, kulüp ikinci başkanlık ve yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.
2 yıldır Adil Gevrek yönetiminin değişmeyen isimlerinden olan Ayboğa, yazılı açıklamasında, "Bugüne kadar yapmış olduğum ve yapmaktan gurur duyduğum Yeni Malatyaspor kulübü yönetim kurulu üyeliğim sırasında benden desteklerini esirgemeyen değerli Malatyaspor taraftarına, basın mensuplarına, Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu üyelerine, kulüp personeline, teknik heyet ile futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyor, bugünden sonra da Yeni Malatyaspor kulübüne her türlü desteğimin devam edeceğini belirtmek istiyorum. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle kulüp 2. Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.