Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Galatasaray galibiyetinin ardından, Kadıköy'deki geleneği sürdürdüklerini belirterek, "Kalan 11 maçımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Galatasaray'ı 1 - 0 mağlup eden Fenerbahçe'de futbolcu Alper Potuk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sözlerine kadınlar gününü kutlayarak başlayan Alper Potuk, "Galatasaray maçında oynamayacağım konuşuluyordu. Bu sakatlıktan sonra sağlık ekibimizin büyük emeği oldu. Onlara da teşekkür ediyorum. Maça gelince 4 puan gerideydik. Beraberlik bile bizim için kayıptı. Bunun bilincinde sahaya çıktık. Çok iyi konsantre olduk. Kadıköy'deki geleneği sürdürdük. İnşallah önümüzde 11 final maçı var. Bunları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli taraftarların kendisine verdiği destekle ilgili de Alper Potuk, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kenarda ısınırken adıma tezahürat yaptılar. Özlediğimiz atmosferdi. Onlara çok teşekkür ediyorduz." şeklinde konuştu.

Alper Potuk, kendileri için her maçın zor olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bütün futbolcular olarak Samandıra'da vakit geçirdik. Kendi aramızda konuşuyorduk, Galatasaray maçlarında favori olduğumuzu biliyorduk. Bunun için biz de elimizden geleni yaptık ve kazandık çok mutluyuz. Bu sene geçen seneye göre daha çok kızışan bir şampiyonluk yarışı var. Kendi maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağımıza inanıyoruz."