Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Alper Potuk, ikinci yarı hazırlıklarının iyi geçtiğini belirterek, sezon sonu hedeflerinin şampiyon olup 4. yıldızı takmak olduğunu söyledi. Emre Belözoğlu'nu örnek aldığını dile getiren Alper Potuk, "Emre ağabey gibi kaptanlık yapmak istiyorum." dedi.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de genç futbolcu Alper Potuk, açıklamalarda bulundu. Geldikleri günden beri çok ciddi çalıştıklarını dile getiren Alper Potuk, "Her şey gerçekten çok güzel. Antrenman sonraları sohbetler yapıp oyunlar oynuyoruz. İyi konsantre olup sezon sonunda 4. yıldızı takmak istiyoruz." dedi.

Ligde son 10 maçta 8 galibiyet alıp iyi bir hava yakaladıklarını anlatan Alper, "Bırkatığımız yerden devam etmek için iyi çalışıyoruz. 4. yıldızı takarak bütün futbolcular olarak adımızı kulüp tarihine geçirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

İstanbul Başakşehir'e karşı attığı şık golün sorulması üzerine Alper, "İsmail hoca ile vuruş çalışmaları yapıyorum. Antrenman sonrası aramızda şut yarışması yapıyoruz. Ben köşelerden plase çalışıyorum. Bu vuruşu İsmail hoca ile çalışmıştık." diye konuştu.

"ERKAN AĞABEY İLE GÖRÜŞÜYORUM"

Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Eskişehirspor'dan takım arkadaşı Erkan Zengin'le görüşüp görüşmediği yönündeki soruya da Alper, "Erkan ağabey ile görüşüyoruz. Transferi daha netleşmedi; ama değerli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

'SAHADA OLMAM YETERLİ'

Alper Potuk, sahada hangi bölgede oynamak istediğine yönelik bir soruya ise "Bence sahada olmak yeterli. Fenerbahçe'de oynuyoruz. Ben çok çalışıp sahada yerimi almak istiyorum; ama şu an oynadığım yerden memnunum." cevabını verdi.

ALPER'DEN TAKIM KAPTANI EMRE BELÖZOĞLU'NA ÖVGÜ

Takım kaptanı Emre Belözoğlu'ndan övgüyle bahseden yetenekli futbolcu, "Emre ağabey bizlere çok büyük bir örnek. Benim örnek aldığım bir futbolcu. Aramız çok iyi beraber çalışıyoruz. Elimden geldiğince Emre ağabeyi örnek alıyorum. Uzun yıllar forma giyip ben de Emre ağabey gibi kaptanlık yapmak isterim." şeklinde konuştu.

İkinci yarı fikstür avantajı olup olmadığı yönünde de Alper, "Günümüz futbolunda hiç bir maç kolay değil. Biz çok büyük bir kulübüz. Konstantre olduğumuzda yenemeyeceğiz bir takım yok. İkinci yarıya da önemli iki deplasmanla başlıyoruz. İki maçı kayıpsız atlatıp Trabzonspor'u geçersek önümüzün açık olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Alper, son olarak Avrupa'da hangi takımı kendisine yakın gördüğü yönünde bir soruya da "Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Şampiyonluklar yaşayıp kaptan olmak istiyorum." cevabını verdi.