Bandırmaspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, rakibin oyunu yavaşlattığını belirterek, “Rakibin oyunu yavaştan alması bizi oyundan soğuttu” dedi.
TFF 1. Lig’in 3. hafta maçında Bandırmaspor’u konuk eden Altınordu, son dakikada attığı golle rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Rakibin oyunu yavaştan alması bizi oyundan soğuttu” dedi.
Bandırmaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Eroğlu, “Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorduk. 14 günlük hazırlık sürecini çok iyi geçirmiştik. Rakibin oyunu yavaştan alması bizi de oyundan soğuttu. Rakibin tempoyu düşürmesi bizi uyuttu. Bu bir bahane değil” diye konuştu.
Maçın ikinci yarısında oyunun hakimi olduklarını kaydeden Eroğlu, “Rakip kontra oynadı. Böyle maçlarda önde oynayınca geride risk almak gerekiyor. Golü erken atsak maçı koparabilirdik. Bizim için ders niteliğinde iki devre oldu. İkinci yarıdaki oyunumuzla mücadele etmemiz gerektiğini söyledik. Son dakika gol attık, berabere bitti. 1 puan da önemli ama kendimizi de kontrol etmemiz gerekiyor. Futbol oynamadan maç kazanmak bize göre değil” ifadelerini kullandı.