PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabı için bugün Hollanda'ya gitti.

Futbolda 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu'nda Süper Ligi hedefleyen PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, 3. etap kamp çalışmaları yapmak üzere Hollanda'ya gitti. Kırmızı lacivertli ekibi Adnan Menderes Havalimanı’nda, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu’ndaki teknik direktörlük görevi devam eden, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran uğurladı. Uran da, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında tedavi için Almanya’ya gitti.

Düsseldorf üzerinden Arnhem’e geçecek olan Altınordu’nun kamp kadrosunda Evren Üstündağ, Tolgahan Acar, Erce Kardeşler, Sinan Osmanoğlu, Gökhan Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Çağlar Söyüncü, Uğur Arslan Kuru, Emre Kara, Erdi Bakırcı, Kerim Alıcı, Timur Temeltaş, Arif Morkaya, Halil İbrahim Tuna, Berkay Samancı, Serkan Göksu, Erdoğan Yeşilyurt, Cengiz Ünder, Alican Özfesli, Yener Arıca, Bek Erel, Göksu Türkdoğan, Yıldıray Koçal ve Fatih Aktay yer alıyor.

Altınordu, Hollanda’da 21 Temmuz’da Volendam FC, 25 Temmuz’da Mersin İdmanyurdu, 28 Temmuz’da Go Ahead Eagles ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek. Kamp 31 Temmuz’da sona erecek.

Selçuk ve Bolu kamplarında iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Özellikle Bolu kampında tempomuzu yükselttik. Hollanda’da üç hazırlık maçının yanı sıra taktiksel çalışmalar yapacağız. Bu kampın ardından ligin başlamasına 15 gün kalıyor hazır hale geliriz diye düşünüyorum. Uzun süredir birlikte oynayan bir kadromuz var. Bu, lig için önemli bir avantaj. Beş yeni transferimiz de takımımıza kısa sürede adapte oldu. Şu anda tek eksikleri antrenman temposu gibi görünüyor ki, bunu da Hollanda’da gidereceğiz." dedi.

İlk defa yurt dışına çıkacaklarını da belirten Hüseyin Eroğlu, bu kampın takım açısından ayrı bir motivasyon olacağını da sözlerine ekledi.

Oyuncular ise geride kalan iki kamp döneminde maç yapmaya hazır duruma geldiklerini ve Hollanda kampında oynayacakları maçlarda da kendilerini göreceklerini söylediler. Oyuncular ilk kez yurt dışı kampına çıkacakları için de heyecanlı olduklarını ifade ettiler.