Ara transferde ilk imzayı Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporlu Kerim Avcı’ya attıran Altınordu, Akhisar Belediyespor’un forveti Bahattin Köse’yi de renklerine bağladı. 1990 doğumlu genç oyuncu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varıldı. Bahattin Köse, bu sezon Akhisar Belediyespor forması ile 2 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 8 kez U21 Ligi maçı forması giyerken, 7 kez gol sevinci yaşadı.

26 Ağustos 1990 Almanya-Hamm doğumlu olan Bahattin Köse, futbola Tus Wiescherhöfen’de başladı. 5 yıl sonra Hammer Spielvereinigung’a geçen genç forvet, 17 yaşında ise U19 Ligi’nde mücadele eden Rot Weiss Ahlen takımına transfer oldu. Burada hem U18 hem de U19’da forma giyen Bahattin, 24 maçta 6 gol attı. Daha sonra ise Ahlen’in Almanya 5. Ligi’ndeki takımına geçiş yapıp bu kez 7 maçta 12 gol attı.

Bu performansıyla dikkat çeken Bahattin Köse, ligin 10. haftasında, 2. Lig’de mücadele eden A takıma yükselip profesyonel oldu. Bu esnada ise 4 kez U21 Milli Takım forması giydi. Yükselişine devam eden Burhanettin, Armina Biefeld ve Raec Mons (Belçika) takımlarına transfer olup, geçen sezon Akhisar Belediyespor’a geldi.

Altınordu’nun futbol mantalitesini çok yakından takip ettiğini söyleyen genç golcü, "Oynadığımız iki hazırlık maçında bunu çok net gördüm. Genç ve başarı odaklı bir kadro yapısı var. Ligin ikinci yarısındaki hedefim en az 10 gol atarak takımımın performansına olumlu katkı sağlamak. Takımımın play-off serisinde mücadele edeceğine inanıyorum." dedi.