PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun 7’si Balkan, 9 farklı ülkeden 18 takımın katılımıyla düzenlediği U11 İzmir Balkan Cup’ta heyecan devam ediyor.

İlk günkü serideki 48 maçta fileler tam 126 kez havalanırken, miniklerin futbol dolu mücadelesi izleyenlere büyük heyecan veriyor. Birbirinden heyecanlı maçlarda çocuklar, final serisi bileti alabilmek için ortaya büyük bir mücadele örneği koydular, en güzel gol sevinçlerini objektiflere yansıttılar.

Kırmızı Grup’ta namağlup unvanlarını korumayı başaran ekiplerden Bursaspor 18 puana ulaşırken, Altınordu ise 13 puan topladı. Bu iki takımı 12 puanla FK Tutin ve 8 puanla Gümüşordu takip etti. Lacivert Grup’ta turnuvanın onur konuğu İspanyol Athletic Bilbao, 7 maç sonunda 19 puana çıkarak liderliğini namağlup olarak garanti altına aldı. Athletic’i 16 puanla Korriku, 11 puanla Bornova Yeşil ve 8 puanla İskeçe Türk Spor takip etti.

Korriku’dan Drilon Hazrollaj, ilk seride attığı 7golle turnuvanın gol kralı adayı olmayı başardı. Skupi’yi 6-0 yenen Bursaspor ile Gümülcine’yi aynı skorla mağlup eden Athletic Bilbao, ilk turun en farklı skorlarını elde ettiler.