Altınordu'da son iki sezonda iki şampiyonluk kupası kaldıran teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve teknik ekip, bu haftaki Giresunspor randevusunda 100. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor.

PTT 1. Lig'de üst sıralara doğru tırmanmaya başlayan Altınordu'da 3. sezonunu geçiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve ekibi, bu haftaki Giresunspor karşılaşmasında 100. kez takımın başında sahaya çıkacak. Kırmızı lacivertli ekibin 3. Lig şampiyonu olduğu 2012-2013 sezonunda 34 lig, 1 Türkiye Kupası maçına çıkan, takımın 2. Lig şampiyonluğu kupası kaldırdığı 2013-2014'te 34 lig, 2 kupa randevusunda yer alan Eroğlu, bu sezon ise 20 lig, 8 kupa maçı heyecanı yaşayıp, 99 maça ulaştı.

Altınordu ile 'güven' odaklı ve 'gönülden' anlaşması olduğunu vurgulayan, zor bir işi başarmak için ekip olarak yola çıktıklarını kaydeden Eroğlu, "Teknik ve idari ekibimizdeki herkes, Sedat Gündoğdu, Ufuk Kahraman, Hüseyin Yenikaya, Sezgin Takmaz ile diğerleri de 100. maçına çıkacak. Kısa vadeli planlar yapan ülkemiz futbolumuz şartlarında zor bir iş başarıyoruz. Mehmet Bey (Seyit Mehmet Özkan) ile 8 yıldır birlikteyiz. İnşallah, uzun yıllar da beraber olmanın gururunu yaşayacağız." dedi.

24 saatini Altınordu ile geçirdiklerini ifade eden genç teknik adam, "Kimileri üst üste iki sezon ne kadar kolay şampiyon olduğumuzu düşünüyor. Bu başarıyı kolaylıkla değil, Altınordu çatısı altındaki her bireyin ekip halinde, sistemli ve çok çalışmasıyla elde ettik. Bizim için ekip olmak her şeyden daha önemli. Burada önemli olan tek şey; Altınordu armasını her gün daha yukarıya taşıyabilmektir. Kişilerin değil, her zaman sistemin ilk sırada olduğu bir yapıya sahibiz." diye konuştu.