PTT 1. Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Altınordu'nun U19 takımı Elit Ligi’ni namağlup lider bitirdi. En yakın rakibine 21 puan fark atan Altınordu U19 Takımı, 107 golle rekor kırarken, 2. Dönem Genç Takımlar U18 ekibi ise U19 Süper Kupa finalinde Beşiktaş ile oynayacak.

Altınordu ve Beşiktaş U19 takımlarının maçı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, 9 Haziran Salı günü saat 17.00’de oynanacak. Mücadeleden galip ayrılan ekip, U19 Elit Lig Süper Kupa şampiyonu olacak.

Altınordu olarak iyi bir sezon geçirdiklerini söyleyen Genel Kaptan Savaş Serdar, "Süper Kupa öncesinde İspanya’da 10 günlük bir hazırlık kampı ve 3 önemli maç oynadık. Bu ekip, sezon içerisindeki performansı ve A Takım düzeyine çıkardığı oyuncularıyla Süper Kupa’yı hak ettiğini gösterdi." dedi.

U18 Antrenörü Gökhan Ertunç ise 7-8 yıldır birlikte oynayan bir ekip olduklarını vurgulayarak, "Bunun sonucu olarak başarılı bir lig geçirdik. Süper Kupa da bu çalışmaların sonundaki ödül. Süper Kupa’yı istiyoruz." diye konuştu.