TB2L’de mücadele eden ve başarılarıyla dikkat çeken Mondi Melikşah Üniversitesi ile Kılıçaslan Liseleri basketbol takımları, düzenlenen bir etkinlikte bir araya geldi. Amerikalı basketçilerin şovu ise büyük beğeni aldı.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Spor Salonu'ndaki etkinlikte smaç yarışması, 3 sayı yarışması ve streetball final maçı da yer aldı. Mondi Melikşah Üniversitesi Menajeri Orçun Topçu, takım Kaptanı Salih, oyunculardan Goldwire, Hâdi, Peacock ve Selahattin’in yer aldığı misafir oyuncular ile Kılıçaslanlı öğrenciler hem yarışma hem de kaynaşma imkanı buldu. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin smaç yarışması bölümünü Kılıçaslan Liselerinden Fahrettin Okandan kazanırken, 3 sayı yarışmasında da Mondi Melikşah’tan Goldwire birinci oldu.

    Kılıçaslan Liseleri Streetball Turnuvasının final maçının da oynandığı buluşmada; Abdülsamed Erez, Ahmet Akif Taşkın, Fahrettin Okandan, Oğuzhan Fidan ve Berkehan Akkoca’dan oluşan takım birinci oldu. Programın sonunda başarılı yarışmacılar kupa ve madalyalarını Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül, Mondi Melikşah Üniversitesi Menajeri Orçun Topçu ve Takım Kaptanı Salih Uğraşan’ın elinden aldılar.

Organizasyonu gerçekleştiren Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takım antrenörü Murat Akça, "Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımını ilgiyle takip ediyoruz. Okulumuzun Boys Of Kılıçaslan topluluğu neredeyse her maçına katılıp destek vererek büyük bir kardeşlik bağı kurdular. Onlar da bizi kırmayıp bugünkü etkinliğimize katıldılar, kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.