AND Gayrimenkul, Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Anadolu Efes’in resmi partneri oldu.
Grand Hyatt Otel’de düzenlenen imza törenine AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ve Anadolu Efes Kaptanı Doğuş Balbay katıldı. Anadolu Efes, hem Türkiye liginde hem de Turkish Airlines EuroLeague’de mücadelelerinde formasının arkasında AND Gayrimenkul’ün ismini taşıyacak.
Usta: "Türk basketboluna bir tuğla da biz koymayı hedefliyoruz"
AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, bu güç birliğinin her iki marka için de çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Anadolu Efes’in Türk basketbolunda üstlendiği ve başarıyla yerine getirdiği sorumluluklar gibi. Türkiye, basketbolu Anadolu Efes’le birlikte sevdi. Anadolu Efes’in uluslararası başarıları taraflı tarafsız her sporseveri gururlandırıyor. Anadolu Efes Spor Kulübü ile iş birliğimizi de bu şekilde ele alarak birçok çalışma gerçekleştireceğiz. Bu iş birliği ile Türk basketboluna bir tuğla da biz koymayı hedefliyoruz" dedi.
Yılmaz: "Daha fazla çocuğun basketbol kültürüyle tanışmasını mümkün kılacağız”
Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise bu sene Turkish Airlines Euroleague, Spor Toto Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele edeceklerini hatırlatarak, "2016-2017 sezonu öncesinde AND Gayrimenkul gibi bir markayla güçlerimizi birleştirmekten dolayı gururluyuz. Türk basketbolunda ilklerin kulübü Anadolu Efes ile Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki lider markası AND Gayrimenkul arasındaki bu iş birliğinin, hem kulübümüze hem de Türk basketboluna büyük değer katacağına inanıyoruz. Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki karşılaşmalarda formamızın sırtında yer alacak olması bizim için farklı bir mutluluk kaynağı oldu" diye konuştu.
Anadolu Efes Kaptanı Doğuş Balbay da, "Anadolu Efes’in kaptanı olarak burada olmaktan gurur duyuyorum. AND Gayrimenkul’ü bir sezon boyunca formamızda taşımaktan mutluluk duyacağız" dedi.