Anagold 24 Erzincanspor Kulübü tarafından tanışma ve moral programı düzenlendi.

TFF Spor Toto 3.Lig 2. Grupta Tire 1922 Spor ile 21.01.2018 Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Anagold 24 Erzincanspor Kulübü tarafından tanışma programı düzenlendi. Ekşisu’da düzenlenen buluşma programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, AK Parti İl Başkanı M. Cavit Şireci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Burak Mumcu, Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Düzenlenen programda yeni sezonda Anagold 24 Erzincanspor’a başarılar dileyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Bugün Anagold 24 Erzincansporumuzun bir tanışma programı oldu. Bu programı düzenlediği için Kulüp Başkanımız Ahmet Tanoğlu’na teşekkür ediyorum. İkinci yarı da takımımız istediği seviyeye gelecektir. Sezon başında hedef olarak koyduğumuz şampiyonluğu Erzincan’a yaşatacağınıza inanıyoruz. Bizler şehrin yerel yöneticileri olarak her zaman arkanızdayız. Şehir arkanızdadır. Her türlü desteği verdik ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Erzincanspor’un bu seviyeye gelmesinde ve şehrimize birçok yatırımların gelmesinde, Türkiye’de birçok yatırımda imzası olan medarı iftiharımız Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu ve ekibi sezon başından beri takım için çok mücadele veriyor takımın şampiyon olması için. Şehrimiz adına kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün kulübün yeni tesisinin projesini inceledik. İnşallah en kısa zamanda çok konforlu bir tesisi de hizmete açacağız. Onun da mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız." dedi.

Erzincan’ın yeni bir stada kavuşacağını belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise yaptığı konuşmada "Erzincan’ımıza yapılacak olan yeni stadın projesini hep birlikte inceledik. Resmi Gazete’de de yayınlanan yeni stat 12.000 kişilik güzel 7 gün 24 saat yaşayacak olan bir stat olacak. Genel bütçeden 60 milyon TL’lik ödenek ayrılmış durumda bu tesis için. Bu sezon maçların bitmesi ile biz orayı yıkıp yeni stat yapımı için çalışmalara başlayacağız. Müsabakalarda alacağınız netice her ne olursa olsun Erzincan’ın adına şanına uygun centilmence dostluk kardeşlik birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmenizi temenni ediyorum." şeklinde konuştu.