Beşiktaş’ın, Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer ettiği Andreas Beck, siyah beyazlı takımla zaferler yaşamak istediğini söyledi.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 1 yılı opsiyonlu 4 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı atan Alman futbolcu, "Çok guruluyum. Burada olmak harika bir duygu. Bu büyük kulübe gelmek benim için çok büyük mutluluk. Taraftarımızın önünde kupalar ve zaferler kazanmak istiyorum." dedi.

İmza töreninde Beck'in yanında olan Beşiktaş Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da siyah beyazlı taraftarlara seslenerek, transfer döneminin sabır işi olduğunu söyledi. Torunoğulları şöyle konuştu:

"Yaklaşık 2 yıldır süren sağ bek sorunumuzu çözdük. Beck ile uzun süredir görüşüyorduk. İyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. 3 + 1 yıllık anlaşma yaptık. Transfer dönemimiz iyi geçiyor. Takımdan ayrılan Demba Ba'ya da bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Bu işler sabır işi. Kulüpten çıkan parayı cebimizden çıkan para gibi düşünüyoruz. Geçen sene biliyorsunuz Sosa'yı son gün transfer etmiştik. Stoper için de görüşmelerimiz sürüyor. Sona geldik sayılır. Bizler transfer olayında doğru işler yapıyoruz."